Szkolne Koło Caritas przy Publicznym Gimnazjum nr 5 im. Mikołaja Reja w Kluczborku

ul. Marii Konopnickiej 17a (od 16.10.2001)
tel. 77/418 49 08, fax 77/418 49 08; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Strona www: http://www.pg5caritas.tnb.pl
opiekun: Joanna Kozioł; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,
asystent kościelny: ks. Adam Jankowski; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Szkolne Koło Caritas przy Publicznej Szkole Podstawowej w Długomiłowicach

ul. Parkowa 8, 47-208 Reńska Wieś (od kwietnia 2005)
opiekun: Janina Kazimierz; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Szkolne Koło Caritas przy Zespole Szkół Miejskich nr 1 w Kędzierzynie-Koźlu

ul. Mieszka I 4, 47-232 Kędzierzyn Koźle (od 01.10.2006)
strona www: http://www.duchaswietego-kk.pl/skc/news.php
opiekun: Aneta Knapik-Król; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.; Angelika Adler-Palacz, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Szkolne Koło Caritas przy Szkole Podstawowej w Naroku

ul. Szkolna 19, 49-120 Dąbrowa (od 24.04.2008)